Túlérzékenyek

Tavaszra várva

Tavaszi várakozás: annak is hangulata van, hogy annyira várjuk már a tavaszt. Ez az az évszak, amely legpozitívabban képes hatni ránk. Ahogy kivirágzik a természetben az új élet, valahogy úgy tervezzük, álmodjuk meg magunknak mi is azokat a dolgokat, amelyekre legjobban vágyunk az életünkben.

Ehhez találtam ki ezt a mini imaginációs gyakorlatot, amely segít abban, hogy megfogalmazd vágyaidat, céljaidat, és pozitívan programozd őket!

 

Csukd be egy pillanatra a szemed! Képzeld el, hogy a kis, törékeny száron növekvő, pici zöld tulipánbimbó, hogyan növekszik, erősödik napról napra a tápláló napsütésben, a lágy, nedves talajból felszívva az éltető tápanyagot!  Figyeld meg képzeletedben, hogy, hogyan változik a bimbó alakja, formája, hogyan növekszik a levele, hogyan erősödik a szára, a tartása! Egyszer csak a reggeli párás levegőben, ahogy a napsugarak körbeveszik a virágodat, megpattan az érzékeny szirmokat védő külső burok, és teljes pompájában kinyílik a te szépséges tulipánod! Kicsit gyönyörködj benne, hogy milyen szép és tökéletes! Képzeld el, hogy a te lelked is így kel új életre tavasszal! Tervezz, és lásd lelki szemeid előtt, ahogy az életed változik, vágyaid megvalósulnak, pont úgy, ahogy az a legjobb neked!

 

 

☀ Ezt a kis tavaszváró, pár perces gyakorlatot, akár minden nap elvégezheted, bárhol, bármikor egy pillanatra megállva, befelé, csak magadra figyelve.  ☀

 

 

 

 

Kérlek a bejegyzéseket a forrás megadásával másold! 

Ha van kedved, bal oldalon csatlakozhatsz a Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapatot építhetünk együtt.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg te is, hogy minél több emberhez eljusson az információ!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!